Καλωσόρισμα - Κανονισμοί

σχετικά με τη λειτουργία της σελίδας
Απάντηση
GlobalAdministrator
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Παρ Ιαν 18, 2019 1:28 am

Καλωσόρισμα - Κανονισμοί

Δημοσίευση από GlobalAdministrator » Παρ Ιαν 18, 2019 2:06 am

Καλωσήρθατε στο forum μας.

Ο λόγος που δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη σελίδα είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις, γνώσεις και πληροφορίες για τα θέματα σχετικά
με τα συστήματα ασφαλείας.

Επίπεδα χρηστών
Στο forum υπάρχουν τέσσερα επίπεδα χρηστών:

- οι επισκέπτες, που μπορούν να δουν τα θέματα αλλά δε μπορούν να απαντήσουν, ή να δημιουργήσουν κάποιο καινούργιο θέμα (topic)
- οι Registered users που είναι οι χρήστες που έχουν κάνει register και μπορούν να κάνουν ότι κάνουν οι επισκέπτες συν οτι μπορούν δημιουργήσουν καινούργιο θέμα
- οι Εγκεκριμένοι Εγκαταστάτες,(*) που είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο τομέα των συστημάτων ασφαλείας και έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στη κλειστή κατηγορία που αφορά μόνο τους εγκαταστάτες
- και τέλος οι διαχειριστές του forum που προσπαθούν να υπάρχει τάξη και ηρεμία στις συζητήσεις μας

* Για να μεταβείτε στη κατηγορία των Εγκεκριμένων Εγκαταστατών παρακαλούμε στείλτε μας με εμαιλ, τη σφραγίδα της επιχείρησης σας και την άδεια Εγκαταστάτη που διαθέτετε.
(Τα παραπάνω στοιχεία μετά από την εξακρίβωση, διαγράφονται οριστικά από το σύστημα και προφανώς δεν κοινοποιούνται σε κανένα άλλο site ή διαφημιστική εταιρεία)

Γενικοί βασικοί κανονισμοί
1. Χρήστης σε οποιοδήποτε επίπεδο από τα παραπάνω, δε σέβετε τους συνομιλητές του, υβρίζει ή ειρωνεύεται δίνει δικαίωμα διαγραφής από τη σελίδα μας.
2. Οι εγκεκριμένοι εγκαταστάτες δε θα πρέπει να μοιράζονται δημόσια πληροφορίες που αφορούν πιθανά κενά ασφαλείας που έχουν εντοπίσει σε συστήματα.
3. Στο forum μας ανταλλάσσουμε απόψεις , γνώμες και εμπειρίες. Πολλές φορές οι άνθρωποι (είτε επαγγελματίες είτε όχι) έχουμε διαφορετικές απόψεις και θα πρέπει να το σεβόμαστε όλοι.
4. Εφόσον σας ενδιαφέρει η διαφήμιση στο forum μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω εμαιλ.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεση σας, για νέες ιδέες και καλοπροαίρετες παρατηρήσεις για να βελτιώσουμε το forum μας.

Δημήτρης Αγγελάκης
Εξουσιουδοτημένος εγκαταστάτης & Διαχειριστής FORUM-SECURITY.EU
Εμαιλ επικοινωνίας: moderators@forum-security.eu

Απάντηση